Hondenuitlaatservice De Speurneus

Purmerend

Werkwijze

Kennismaken met u en uw hond(en) (intake gesprek)
Er wordt eerst een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo kan ik al uw vragen beantwoorden en kan ik gelijk kennis maken met uw hond(en) en uw hond(en) met mij.

 

Als u daarna besloten heeft om uw hond(en) mee te laten stoeien met hondenuitlaatservice De Speurneus, wordt u gevraagd om een gegevensformulier in te vullen en de algemene voorwaarden te ondertekenen.

 

Wel zijn een aantal zaken waar u even op moet letten.
De hond(en) moet sociaal van karakter zijn en mag absoluut geen agressie vertonen naar andere dieren en/of mensen. Dominant gedrag moet men overigens niet verwarren met agressief gedrag; een dominante hond is absoluut geen vechtersbaas.Tevens moet de hond(en) enigszins de grondbeginselen van gehoorzaamheid kennen.

 

Ophalen en thuisbrengen

Elke dag is het mogelijk om uw hond(en) mee te laten gaan met de hondenuitlaatservice.

 

U geeft tijdens het intakegesprek aan hoeveel keer per week uw hond(en) mee gaat en op welke dagen. Dan kom ik die dagen met een speciaal voor honden ingerichte bus uw hond(en) ophalen.
Ik neem uw hond(en) samen met andere honden mee naar het bos. En uur (excl. reistijd) worden de honden in het bos uitgelaten en kunnen zij heerlijk spelen en ravotten. Moe maar voldaan wordt uw hond(en) weer thuisgebracht.

 

U heeft bij thuiskomst geen hoognodige hond(en) die op u zit te wachten, meubels die door verveling aangevreten zijn en buren die klagen over het geblaf van uw hond(en).

 

 

Klik HIER om naar de tarieven te gaan