Hondenuitlaatservice De Speurneus

Purmerend

Uitlaatservice

Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan de verzorging van uw huisdier? Of vindt u het gewoon leuk dat uw hond(en) wordt uitgelaten en met soortgenoten kan spelen en socialiseren? Dan kan Hondenuitlaatservice De Speurneus uitkomst bieden.

 

Voor honden is beweging erg belangrijk, ze vervelen zich erg snel, daarom hebben ze veel afleiding nodig. Beweging is ook een uitlaatklep voor hun energie. De sociale omgang en het spel met andere

honden is erg belangrijk. Honden zijn namelijk roedeldieren

en onvoldoende beweging kan zich uiten in overmatig

blaffen, vernielingen thuis, bijtgedrag,neurotisch gedrag,

 onzindelijkheid enzovoort.

 

Als uw hond(en) mee gaat met Hondenuitlaatservice De Speurneus, garandeer ik dat elke hond de aandacht krijgt die het nodig heeft. Ik laat maximaal 8 honden per groep uit om goed overzicht te houden en om te voorkomen dat het te massaal wordt. Zo kan de aandacht goed en gelijk verdeeld worden.

 

Het is heel leuk om te zien hoe honden zich binnen een roedel vaak veel socialer gedragen dan wanneer ze alleen met hun baasje aan de riem lopen. Binnen de roedel weet elke hond zijn plaats. Zelfs pups vanaf 4 maanden oud kunnen zonder bezwaar mee.

 

De honden kunnen goed hun energie kwijt en zullen na

afloop lekker moe zijn. De kans dat ze thuis de meubels

gaan opeten of de buren gek blaffen is een stuk kleiner als ze met mij mee zijn geweest.